Digitarga test: "HP Spectre on parim PC-sülearvuti, mida ma kasutanud olen. Punkt."

Erki Oras
, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige õhukesem parima jõudlusega PC, mida võib leida - HP Spectre.
Kõige õhukesem parima jõudlusega PC, mida võib leida - HP Spectre. Foto: HP

Suure tõenäosusega pani HP oma sülearvutite lipulaevale teatava tagamõttega just James Bondi maailma kuuluva nime. Stiilne, jõuline, võimekas, seksikas – top-of-the-line HP Spectre rüperaal peaks vastama kõigile neile omadussõnadele, kirjutab Erki Oras tehnikaportaalis Digitark.

HP Spectre on sale, et mitte öelda kõhetu. Väidetavalt on tegu hetkel kõige õhema sülearvutiga. Samas on ta saleduse kohta piisavalt kaalukas, jättes käes endast raskema mulje kui nt MacBook Air.

HP Spectre on ülikerge ja üliõhuke sülearvuti 13,3″ ekraaniga.13,3” Full HD ekraaniga HP sülearvutil on Intel Core i5-6200U protsessor, 8 GB põhimälu ja 256 GB SSD ketas. Operatsioonisüsteem Microsoft Windows 10 Home, kiired UBS 3.1 liidesed ja rootsi asetusega klaviatuur.
HP Spectre on ülikerge ja üliõhuke sülearvuti 13,3″ ekraaniga.13,3” Full HD ekraaniga HP sülearvutil on Intel Core i5-6200U protsessor, 8 GB põhimälu ja 256 GB SSD ketas. Operatsioonisüsteem Microsoft Windows 10 Home, kiired UBS 3.1 liidesed ja rootsi asetusega klaviatuur. Foto: HP

Oma konkurendi vääriliselt näeb ka HP Spectre välja tõeliselt stiilse härrasmehena, kes paraku oma välimuses on maksnud lõivu bütsantslikule-idamaisele esteetikale. Nimelt ääristab Spectre’i mustjaspruuni ülimalt soliidset ’revääri’ veider kassikullane riba. Tõsi, avatud ekraaniga pole seda maitsevääratust kasutajale näha.

Küll aga tahaks eraldi stiilipunkte anda süleri kaane keskel ilutsevale moodsale, maitsekale ja minimalistlikule logole. Esmakordselt nägin ma firmamärki, mis tõepoolest kaunistab toodet, mitte ei riku selle üldkujundust.

HP Spectre’i ekraan on silmapaistvalt terav ja ere, vaatenurk on piisavalt lai ning värvid kenasti paigas. Nagu varem öeldud, häiris mind pisut ekraani läige, kuid see on rohkem isikik maitse ning kasutamisel see kindlasti segama ei hakka.

Spectre’i klaviatuur on veelgi parem, klahvikäik on kiire, konkreetne ja täpne, olles sedavõrd õhukese rüperaali kohta üllatavalt sügav.

Ka üle keskmise kasutuse juures jätkub akul kindlasti võhma terveks tööpäevaks.

Loe Erki Orase täispikka arvustust HP Spectre kasutuskogemusest Digitargast

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles