Telia asub Eestis Netflixi vahendama

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netflix.
Netflix. Foto: Elise Amendola/AP/Scanpix

Üleilmne videostriimimise keskkond Netflix sõlmis lepingu Teliaga, mille kohaselt asub viimase järgmise aasta alguses teenust Eestis vahendama.

Netflix on iseeneses Eestis juba ka eraldiseisva teenusena nii televiisorites kui mobiilsetes seadmetes 7. jaanuarist kättesaadav, veebruaris lisandusid valikusse ka esimesed subtiitritega filmid. Leping lisab Netflixi teenuse lihtsalt uue Telia TV menüüvalikusse.

Telia Eesti meelelahutuse ja multimeedia valdkonna juhi Karl Antoni sõnul pole Netflixi kasutamiseks vaja teha kliendil muud kui valida Telia TV menüüst Netflixi alajaotus ja asuda sealt endale juba sobivaid filme ja sarju vaatama.

Netflix lisandub tasulise teenusena, ehk selle kasutamise eest tuleb kliendil tasuda tavapärane summa eraldiseisvalt Netflixile.  Tulevikus on Antoni sõnul võimalik, et Netflixi arve lisandub Telia omale.

Sarnaselt FOXplay teenusega, mille Telia tõi Eesti turule kevadel, saavad ka Netflixi kasutama hakata uuema teleteenuse platvormi ehk Telia TV kliendid.

Telia uut TV-platvormi kasutab praegu üle 140 000 kliendi.

Eestlastele tuttavat võimalust – saadete ja filmide järelvaatamist – pakuvad kõik meie telekanalid ning TV-teenuse pakkujad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles