Tallinnas avas uksed uus keskus idufirmadele

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spring Hub avamine
Spring Hub avamine Foto: Maido Parv

Kinnisvaraärimeeste Henri Treude ja Allan Kompuse ettevõtmisel avas Tallinnas täna uksed uus keskus start-up ettevõtete tööruumide ja ürituste tarvis.

Spring Hub nime kandva keskuse loomise taga on ettevõtted Spring Capital ja Spring REM ning esimeses etapis on selles loodud 150 töökohta, kohvik-sündmusteala ning seitse nõupidamis- ja 11 telefoniruumi.

Pärnu maanteel asuva keskuse tegevjuhi Enelin Paasi sõnul on selles plaanis hakata korraldama ka treeninguid ja koolitusi ning sündumis, mida ta iseloomustas väljendiga sotsiaal-hariduslikud.

Spring Hub´i sisearhitekt on Tarmo Piirimets, kes on teinud ka hinnatud Skype, Pipedrive ja Transferwise kontorid. Maja ees on tasuta autoparkla ja nutikas rattaparkla.

Koostöötamiskeskuse kogukonnaga on tänaseks liitunud EstBAN, MediKeep, H2R Solutions, Capster, kommunikatsioonibüroo Verba, Tebo.me, Feks Design, Sportlyzer, RS Mercatoria, Rubik´s Solutions ja Contriber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles