Repliik: tere hommikust, hea põikpäine kaasmaalane, olen asjalik ja kiire!

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meid on vähe ja ma elame üksteisest kaugel
Meid on vähe ja ma elame üksteisest kaugel Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Ei jutusta pikalt, asume asja kallale! Teeme ära! Olen asjalik ... ja kiire!

Mille kallale, küsid Sa? Nagu Sa väga hästi tead, meid on vähe... lisaks elame kaugel. Mõtle ise edasi. Aga tuleme kokku, eks siis paista! Kui soovid, võime talgudki teha, ajan võrgustiku üks-kaks-kolm kokku.

Ja kui juba koos oleme, ei heiduta meid karm ilm, pimedad talved ega lühikesed suved. Ehk julgeme katsetada üht-teist uut ja põnevat. Räägitakse, et tehnoloogiagi muutvat meie olemist paremaks. Kes kohale tulla ei saa, võtab osa üle e-kanalite, neid nimetatakse meil nüüd e-residentideks.

Meil on ju ka palju head, millest rääkida. Me ei ilusta ega varja, näeme ka miinustes positiivset ja meil on alati plaan, kuidas asju parandada.

Ühte asja tahan Sulle veel rõhutada - mõistet «väike» kasutame ainult siis, kui see on eelis. Ole vahetu, ent viisakas, väldi sisutäidet. Pole mõtet rääkida sellest, mis teistel ka on, pigem mõjub oma eelistele keskendumine.

Seened kasvavad. Tuulelohe lendab. Kellukesed kõlisevad.

Sinu kaasmaalane

Refereeritud kirja täisteksti loe siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles