Finnair tahab Eestist värvata kümneid IT-spetsialiste

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi uus lennuk.
Finnairi uus lennuk. Foto: Airbus

Finnair laiendab IT-valdkonna arendusmeeskonda ning värbab lähiajal 70 uut spetsialisti. Lisaks Soomele otsib Finnair IT asjatundjaid ka Eestist.

Uusi töötajaid otsitakse tarkvaraarendaja, projektijuhti, teenusedisaineri ja teistele IT arendusega seotud positsioonidele. Kokku plaanib Finnair värvata 70 uut töötajat, kes asuvad tööle Finnairi digiteenuste meeskonnas. Värbamisvajadus on tingitud Finnairi strateegilisest suundumusest panustada senisest veelgi enam lennundustehnoloogia arendamisse.

«Kasutame juba täna oma igapäevatöös erinevaid mobiiliäppe ja nutiseadmeid. Uudse lahendusena võtame 2017. aasta algusest mobiilirakenduse käibele ka õhusõidukite hoolduses,» sõnas Finnairi digilahenduste juht Katri Harra-Salonen.

Seoses Finnairi laienemisega värvati 2016. aastal ligi 800 uut töötajat. Suurim kasv on olnud salongipersonali hulgas seoses uute Hiina, Jaapani ja ka Euroopa lennuliinide avamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles