Prantsuse asjade interneti ettevõte kuulutas laienemist Eestisse

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigfox laieneb Eestisse
Sigfox laieneb Eestisse Foto: Kuvatõmmis

Prantsusmaa asjade interneti (IoT) lahendusi pakkuv ettevõte Sigfox teatas täna Soomes peetaval tehnoloogiamessil Slush oma tegevuse laienemisest Eestisse.

Siinset turgu asutakse vallutama koostöös Soome ettevõttega Connected Finland, mis on juba Sigfoxi maaletoojaks põhjanaabrite juures.

«Mitmed Soome kliendid on arendamas põnevaid lahendusi mõlemas riigis ja me näeme rohket võimalust sünergiaks  näiteks kindlustuse, jaekaubanduse ja logistika valdkonnas,» ütles Connected Finlandi juht Markku Patronen.

Sigfox soovib oma toodetega olla aasta lõpuks esindatud 30 riigis. Põhitooteks on madala võimsusega suure levialaga (LPWA) ühenduse lahendus, mis võimaldab saada ühendatud seadmete vahel minisõnumeid.

Ettevõtte peakontoriks on Labège  - koht Toulouse’i lähedal mida nimetatakse ka Prantsusmaa IoT Valleyks. Sigfoxil on kontorid ka Pariisis, Madriidis, Münchenis, Bostonis, San Franciscos, Dubais ja Singapuris.

Septembris teatas IT- ja sideteenuste ettevõte Unitcom (nüüdne Levikom) ja Norra telemaatika ja sensor-tehnoloogia ettevõte Nordic Automation Systems, et käivitavad samuti sel aastal raadiosidel põhineva asjade interneti võrgu Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles