Uus Eesti iduettevõte tahab muuta ärireiside maastikku

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TravelUnion

Uus Eesti iduettevõte TravelUnion on loonud ärireiside platvormi - ärireisiklubi, kuhu kuulumise aluseks on teised soovitajad.

Klubi pakub P2P ehk partnervõrgustiku vahelist majutusteenust, mis on spetsiaalselt ärilähetusteks välja valitud ja heaks kiidetud. Lisaks pakub TravelUnion ärireisi lahendust, mis on alguspunktist lõpp-punktini ära organiseeritud, seal hulgas lennupiletid, taksosõidud, autorent ja toitlustus.

Idee sai alguse sellest, kui TarvelUnion´i asutaja ja reisigurmaan Charles Harris mõisitis, et on aeg parandada ärireiside planeerimisel tekkivaid ebamugavusi, mis on  seotud P2P teenusega ja muuta seeläbi ettevõtetel töölähetuste organiseerimine lihtsamaks.

«Organisatsioonid vajavad garantiid, et broneeritud majutusasutused on usaldusväärsed, vastavad nõuetele ja äristandarditele. Eesmärk on lihtsustada meie klubi liikmetele kogu reisiks vajamineva broneerimine. Lahenduseks pakume ühelt platvormilt algusest lõpuni organiseeritud reisi, lisaks klienditeeninduse tuge. See on TravelUnion´i jaoks alles algus,» ütles Harris.

TravelUnion platvormil toimub autentimine ärikontaktidele orienteeritud sotsiaalvõrgustiku LinkedIn abiga. Sisselogituna saavad nad oma TravelUnion profiili täiendada, mis tagab ligipääsu klubi pakkumistele. Võrgustik kasvab läbi soovituste ja igal liikmel on võimalus oma kontakte kutsuda liituma.

TravelUnion peab P2P äri juures oluliseks ka maksukohustuse nõude täitmist, mistõttu tehti huiljuti Eesti maksu- ja tolliametiga kokkulepe ja arendati välja  lahendus, mis võimaldab Eesti võõrustajatel maksuandmeid esitada automaatselt ja võimalikult vähese vaevaga.

Maksu- ja Tolliameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmanni sõnul muudab kokkulepe ja arendus partnervõrgustikuvahelise reisimise läbipaistvamaks ja tagab lihtsa ja konkreetse maksusüsteemi.

TravelUnion alustas hiljuti koostööd ka iduettevõttega WeSwap, mis võimaldab klubi liikmetel välismaal olles kasutada ettemakstud mitmevaluutalist deebetkaarti.

TravelUnion asutati Eestis 2015.aastal ja selle arengut toetab Tallinna Teaduspargi Tehnopol Startup Inkubaatori programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles