Uus ja vana majandus said kokku: Omniva viib laiali Inventory saadetised

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inventory tegijad
Inventory tegijad Foto: Erakogu

Tehnikatoodete kauplemisplatvormi loov idufirma Inventory valis oma strateegiliseks partneriks üle-Euroopalisel transpordil Omniva.

Inventory  ehitab Euroopa Alibabat – lao-ja ostukeskkonda, millele kogutakse miljonid Euroopas loodud tehnikatooted koos jooniste, mõõtude, laoseisu ning tellimis-ja hinnainfoga. Tegemist on lahendusega, mis indekseerib ära kõik ladudes saadaval olevad tööstuskomponendid ja toob niimoodi ka väiksemate niššitoodete pakkujad nähtavale.

Kõik Eesti firmad saavad hakata kaupu Inventory’sse müüma, Omnivaga tarnitakse aga kaubad Eestisse ja siit omakorda maailma, ütles Inventory üks loojatest Sander Sebastian Agur.   

Omniva pakiäri juhi Sten Argose sõnul loodab Omnivale omakorda koostöö läbi oma rahvusvahelist äri laiendada.

Omniva kaubamärgi all tegutseva AS Eesti Posti kontserni  kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post, tütarettevõtetena AS Maksekeskus, Leedus asuv tütarettevõte UAB Omniva LT, Lätis asuv SIA Omniva ning sidusettevõte OÜ Post11.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles