Mercedes-Benzile koidab rekordiline müügiaasta

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedes C-class Cabriolet
Mercedes C-class Cabriolet Foto: SCANPIX

Mercedes-Benz on tänavu müünud üle 1 893 000 sõiduki, mis tähendab, et eelmise aasta tulemus ületati juba esimese 11 kuuga. Novembris kasvas müük 12,7 protsenti ja kaubaks läks 182 602 sõidukit; tegu oli 45. järjestikuse rekordkuuga, teatas ettevõte.

Eelmisel kuul oli Mercedes-Benz kõige edukam premium-autotootja Saksamaal, Prantsusmaal, Šveitsis, Austrias, Jaapanis, Taiwanis, USA-s, Kanadas ja Mehhikos.

«Selle aasta kahekohaline kasvunumber tähendab, et Mercedes-Benz ületas eelmise aasta tulemused juba novembris. See teeb 2016. aastast Mercedes-Benzi jaoks uue rekordaasta,» märkis Mercedes-Benzi autode turunduse ja müügi eest vastutav Daimler AG juhatuse liige Ola Källenius.

Euroopas kasvas Mercedes-Benzi kogumüük 16,7 protsendi võrra 78 797 sõidukini – see on läbi aegade parim novembrikuu tulemus. Saksamaal tõusis nõudlus Mercedes-Benzi autode järgi 25 599 eksemplarini (+7,2 protsenti). Kahekohalise numbriga iseloomustatav kasv ja kõigi aegade parimad tulemused saavutati novembris ka Ühendkuningriigis, Prantsusmaal, Hispaanias ja Belgias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles