Piinlik: Tesla konkurendi esmaesitlus kukkus maailma suurimal tehnikamessil läbi (6)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faraday Future FF91 esmaesitlus
Faraday Future FF91 esmaesitlus Foto: SCANPIX

Elektriautode tootja Faraday Future esitles Las Vegases toimuval tehnoloogiamessil CES oma esimest tootmisesse minevat autot FF91. Paraku ei kulgenud kauaoodatud esmaesitlus viperusteta, kirjutab The Verge.

Faraday Future'i tegevust rahastavale Hiina miljardärile Jia Yuetingile usaldati esitluse käigus auto iseparkimise tehnoloogia tutvustamine. Stsenaariumi järgi pidi ulmelise väljanägemisega sõiduk vastavale nupule vajutamisega ennast ise parkima. Paraku jäi auto vaatamata rikkuri ponnistustele esialgu liikumatuks. Seejuures oli Faraday Future mõned minutid enne esitlust näidanud publikule ka iseparkimist demonstreerivat videot.

Ettevõtte peainsener Nick Sampson üritas küll päästa, mis päästa annab, naljatades, et «uus auto on beebiga sarnaselt väga-väga uje.»

Lõpuks tehnika siiski käivitus ning auto parkis end inimjuhi abita edukalt ära, kuid suur kahju esmamuljele oli juba tehtud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles