Maailma suurimal tehnoloogiamessil pätsati unikaalne tulevikuarvuti (1)

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Razeri projekt Valerie
Razeri projekt Valerie Foto: tootja

Maailma suurimal tarbijatehnoloogia messil CES langesid nädalavahetusel varaste saagiks arvutitootja Razeri unikaalse tulevikuarvuti kaks kontseptsiooninäidist – tegemist on koguni kolme ekraaniga sülearvutiga, mis mõeldud eelkõige mänguritele.

Täpsemalt on seadmel kolm uhket 4K-kvaliteedis resolutsiooniga ekraani ja tegemist on esimese omataolisega maailmas. Razeri kinnitusel läksid näidised kaduma pühapäev nende messiboksist Las Vegases toimuval messil, kirjutab BBC.

«Juhtumit võeti väga tõsiselt. Meie meeskonnad on töötanud kuid selle kallal, et konsteptsiooniarvutid välja töötada,» ütles ettevõtte tegevjuht Min-Liang Tan.

Razeri pressiesindaja sõnul on tootja välja pannud 25 000 dollarilise vaevatasu info eest, mis viib kurjategijate tabamise ja vastutusele võtmiseni.

CES-i korraldava Consumer Technology Associationi pressiesindaja avaldas juhtunud üle kahetsust ja kinnitas, et eksponentide, osalejate ja nende toodete turvalisus on ettevõtte kõrgeim prioriteet.

Kõnealuseid arvuteid toodetakse projekti Valerie raames. Kolme ekraani mõte on võimaldada samal ajal nii mängida kui näiteks tööd teha.

Razeri kinnitusel ei ole vargus reklaamitriki nimel korraldatud lavastus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles