Samsungi uusimad nutiseadmed ühilduvad ka konkurendi iOSiga

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi Gear Fit2
Samsungi Gear Fit2 Foto: tootja

Kõik Samsungi uusimad Gear tooteperekonna nutikellad S3, S2 ja Fit2 ühilduvad nüüdsest ka iOSi operatsioonisüsteemiga.

Alates sellest nädalast on kõigil iOS-seadmete kasutajatel võimalik alla laadida Samsungi Gear S rakendus kas Apple App Store’ist või veebiaadressilt apps.samsung.com/gear.

Pärast allalaadimist pakub rakendus teavitusega Connect to Gear iOS-seadme kasutajale võimalust ühendada oma seade automaatselt sobiva Samsungi kantava nutiseadmega – Gear S3, Gear S2 või Gear Fit2.

Ühilduvad iOS seadmed on täpsemalt iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ ja iPhone SE (iOS 9.0 ja uuem).

«Meie eesmärk on pidevalt pakkuda kasutajatele üha laiemaid kasutusvõimalusi ja kuulame seda tehes ka oma klientide soove ning see sisaldab ka iOS-tuge meie uusimale kantavate seadmete tehnoloogiale,» ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Gear-sarja uusim liige ongi 16. jaanuaril Eestis müügile tulev Gear S3 nutikell -  selle peamisteks omadusteks on IP68 vee- ja tolmukindlus, sisseehitatud GPS, alti- ja baromeeter ning kiirusmõõtmise rakendused. Nutikellaga saab jälgida oma treeninguid – läbitud vahemaad, marsruuti, liikumise kiirust, põletatud kaloreid ja pulssi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles