Euroopa ingelinvestorid süstisid Eesti idufirmasse 400 000 eurot

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deekiti veebitahvel
Deekiti veebitahvel Foto: Deekit/Facebook

Meeskonna töö lihtsustamiseks virtuaalset tahvlit arendav Eesti iduettevõte Deekit kaasas mitmetelt Euroopa ingelinvestoritelt kokku 400 000 eurot.

Juhtivinvestoriks oli Eesti enda Spring Capital ning ingelinvestoriteks Skype’i endine ärijuht Mark Gillet, Apple’i regioonijuht Ole Andresen võrgustikust Copenhagen Business Angel ning Eesti äriinglite assotsiatsioon EstBAN, vahendab TechCrunch.

Endiste Skype’i töötajate poolt loodud Deekit loob virtuaalset tahvlit asukohast sõltumatu meeskonnatöö lihtsustamiseks. Vabalt muudetava suurusega online-tahvel võimaldab meeskondades ja vabakutseliselt eri platvormidelt reaalajas koos töötada.

Tahvlile saab kuvada lihtsaid joonistada ja kirjutada vaba teksti, tööriistakastis on ka mitmeid eelkoostatud kujundeid ja visuaalseid elemente, et luua näiteks veebilehtede esialgseid visuaale. Tahvlile saab veebist «tõmmata» videoid, tabeleid ja dokumente.

Sellist tahvlit kasutavad oma töös näiteks Transferwise, CGI, CrabCAD, Guaana ja Sorry as a Service.

Deekiti juhatusse kuuluvad Erki Esken, Kaili Kleemeier, Kristo Mägi ja Asko Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles