Eesti käivitas e-residentsuse programmi Indias (1)

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-residendtsus, India
E-residendtsus, India Foto: World News Network Bureau

Eesti käivitas täna e-residentide programmi Indias, et ärgitada selle suurriigi elanikke kerge vaevaga siin ettevõtteid asutama ja neid distantsilt juhtima.

Programm käivitati koostöös sealse digiturunduse agentuuriga AntiAlias, mis vastutab kogu programmi turundustegevuse eest Indias.

«Eriti kasulik on e-residentsus ettevõtteile, kel on juba kontor Euroopas, kuid soovivad hoida kokku aega ja raha tänu Eesti vähesele bürokraatiale ja ärisõbralikule maksukeskkonnale,» oli Eesti valitsuse sõnum indialastele.

E-residentsus võimaldab India ettevõtjail hallata ka distantsilt raamatupidamisdokumente, deklareerida siinseid makse, digiallkirjastada dokumente ja kasutada e-panganduse teenuseid.

«See on suurepärane võimalus kõigile meie ettevõtjatele ja ettevõtetele saavutamaks üleilmset haaret,» märkis AntiAliase kaasasutaja Shivam Sood.

Inda elanikest on Eesti e-residentsus hetkel 528-l ja see moodustab 3,12 protsenti e-residentide üldarvust.

Allikas: World News Network Bureau

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles