Digitark: parim aeg võtta kasutusele uus ja kaasaegne nutiteler

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi kaasaegsete nutitelerite hinnad on samas suurusjärgus võimekate nutitelefonidega, pääseb ühekordsest suurest väljaminekust uue teleri soetuskulu teenuse kuutasu sisse lisades.
Kuigi kaasaegsete nutitelerite hinnad on samas suurusjärgus võimekate nutitelefonidega, pääseb ühekordsest suurest väljaminekust uue teleri soetuskulu teenuse kuutasu sisse lisades. Foto: Digitark/Telia

Kuni 12. veebruarini on hea aeg saata oma vana teler välja teenitud puhkusele ning asendada see uue kaasaegse nutiteleriga – kõigile praegustele ja uutele Telia TV klientidel on nimelt võimalust soetada uus teler 0-eurose lepingutasu, 0-eurose sissemakse ja 0-eurose intressimääraga teenuse kuutasu sees, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark.ee.

Telia klient saab seadme kohe välja osta või sõlmida kuni 24-kuulise järelmaksulepingu, kirjutab Digitark. Järelmaksu puhul arvestatakse Telia TV kuutasu sisse nii teleri osamakse, eKodu teenuste (Telia TV ja internetiühendus) kui ka kõigi vajalike seadmete kuutasud.

Loe lisaks:

Uued telerid on võimekad, särava pildiga ja näevad ka head välja.
Uued telerid on võimekad, särava pildiga ja näevad ka head välja. Foto: Telia

"Hetkel ei paku ükski teine edasimüüja Eesti turul 0-eurose lepingutasu, sissemakse ja intressimääraga järelmaksu võimalust 24 kuuks, mistõttu on tegu turu parima pakkumisega," kinnitab Raigo Neudorf Digitargas. "Uuringufirma GfK andmetel on Eesti turul tervikuna kasvanud just suuremate telerite müük."

Kampaania tingimuste ja pakutavate võimalustega saab tutvuda veebilehel www.telia.ee/teler ning teleritega tutvuda ka Digitarga vahendusel.

Sooduspakkumine kehtib kolmel juhul:

  • kui (uus) klient liitub Telia TV teenusega;
  • kui olemasolev klient soovib vana nutiTV pealt üle tulla Telia TV teenusele;
  • kui tegu on olemasoleva Telia TV teenuse kasutajaga

Tutvu kampaanias pakutavate nutiteleritega võrdlustabelis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles