DigiDoc portaal toetab nüüd ka Läti ja Leedu digidokumente (1)

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: digidoc.ee

Digiallkirjastamise teenust pakkuv DigiDoc portaal pakub uuenduskuuri läbimise järel alates tänasest ka Läti ja Leedu digikonteinerite failivorminguid EDoc ja Adoc.

Täna avatud portaali uus versioon sisaldab lisaks mitmeid teisi uusi võimausi nagu ettevõttele konto loomine, dokumentide kategooriad, töövood ja uued failivormingud.

Kasutajarollide lihtsamaks ersitamiseks  on nüüd võimalik luua kaks kontot – üks organisatsioonile ja teine eraisikule.

Teise uue funktsioonina on lisandunud dokumentide kategoriseerimine, mis  võimaldab anda igale dokumendile eraldi kategooria ning võimaldab kategooriapõhist juurdepääsu.

Uues DigiDoc portaalis on muutunud ka kasutajatele antav tasuta salvestusmaht. Kui siiani sai iga kasutaja dokumentide salvestamiseks 10 MB tasuta ruumi, siis nüüd on tasuta salvestusruumi 100 MB.

Alates 2016. aasta aprillist on DigiDoc portaali haldaja Leedu IT-ettevõte Estina. «Portaali arendustööd ei ole kindlasti lõppenud,» ütles Estina arendusjuht Gintas Balčiūnas.

2008. aastal asutatud Leedu IT-firma Estina loob digiallkirjastamise ja e-valitsuse lahendusi. Estina haldab Leedus allkirjastamisportaali ISIGN ja arendab erinevaid e-teenuseid ISIGN Web Services kaudu, mida kasutavad dokumentide allkirjastamiseks suured IT-integraatorid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles