Venemaa blokeerib populaarse videoportaali kasutamise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvuti. Foto on ilustratiivne.
Sülearvuti. Foto on ilustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Venemaal blokeeritakse veebiportaal Dailymotion seoses Vene telekanali hagiga väidetava autoriõiguste rikkumise üle, teatas tõsielusaadetele keskenduva Piatnitsa emafirma kolmapäeval.

Moskva kohus «kiitis telekanal Piatnitsa palvel (2. detsembril) heaks Dailymotioni blokeerimise Vene territooriumil,» seisis meediakanali omanikfirma Gazprom Media avalduses.

Kolmapäeva hommikul oli ligipääs veebilehele veel olemas, kuid see blokeeritakse võimalik et juba nädala lõpuks, ütles Vene meedia järelevalveameti esindaja.

Dailymotion on korduvalt edastanud videosid Piatnitsa kõige populaarsematest saadetest, teatas Gazprom Media. Dailymotioni Prantsuse omanikfirma Vivendi ei vaidlustanud kohtuotsust õigeaegselt, lisati avalduses.

Venemaal on viimastel aastatel laialdaselt hakatud piirama internetipiraatlust ning selle vastu on käiku lastud mitmeid uusi seadusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles