Parimad äpid, milleta Androidi kasutaja elada ei saa

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barking võimaldab omanikul oma parkimiskoht rendile anda.
Barking võimaldab omanikul oma parkimiskoht rendile anda. Foto: Youtube

Hiljuti antud mängusoovitustele järgnevad hetke parimad äpid, mis praegu ilma teevad. Nii nagu mängud, ootavad ka äpid sind „Google Play“ poes, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark.

1. Videokõnede äpp "Duo"

Võta DUO abil videokõnesid kõikitele tuttavatele, kellel see äpp installitud on. Nagu Skype või Facetime, ainult mugavam ja lihtsam.

2. Pilditöötlusäpp "Prisma"

Prisma võtab tavalise telefoniga tehtud foto ja töötleb seda erinevate filtritega, suutes luua maalilise kunstiteose. Tulemused on vapustavad, sest põhimõtteliselt igast pildist saab midagi ägedat. Enam pole tegu lihtsalt filtriga, mis peale lajatatakse ja mis vahel töötab, teistes valgustingimustes aga nässu läheb.

Minul pole veel õnnestunud Prismaga praaki toota, seevastu on tulemuseks eriilmelised ja omaette väärtuslikud fotod, mis erinevad originaalist.

3. Leia parkimiskoht "Barking" äpiga

Barking haldab prakimiskohti üle linna, mille omanikud on otsustanud üleliigse koha rendile anda. Hinnad on valdavalt soodsamad, kui muudel platsidel ja äpi kasutamine on imelihtne. Parkimistasu lisandub telefoniarvele.

4. Liida pere ühtseks tervikuks "mElu'ga"

mElu“ on äpp tervele perele, mis aitab planeerida ühiseid sündmusi, koostada poenimekirja, vaadata ega lapsed pole koduteelt eksinud ning mis kõige tähtsam – leida ühist aega.

Teistegi põnevate digiuudistega kursis olemiseks, külasta tehnoloogiaportaali Digitark.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles