Video: selline näeb välja Huawei uusib tippmobiil P10

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei P10
Huawei P10 Foto: 91mobiles

Maailma suuruselt kolmandaks mobiilitootjaks kasvanud hiinlaste Huawei esitleb 26. veebruaril Hispaanias MWC-nimelisel konverentsil on uusimat tippmobiili P10 – toome teieni hiljuti lekkinud video, kus mobiil igast vaates näha on.

Seni lekkinud info kohaselt on P10 üsna tavapäase ekraanisuurusega – 4K ekraani diagonaaliks on 5,2 tolli. Uudsena Huawei jaoks on tekkinud esiküljele füüsiline kodunupp ning see on ühtlasi sõrmejäljelugejaks – justkui iPhone.

Telefoni välisilme on läinud ümaramaks, üleminekud kumeramaks. Telefonil on uusimat tüüpi USB-C ühendusport ning säilinud on ka kõrvaklapisisend.

Tehnilise poole pealt: 4/6GB RAM, 32/64/128GB ROM, Huawei enda toodetud Kirin 960 8-tuumaline protsessor, Leica brändiga 20MP duubelkaamera, Harman Kardoni audio.

Kuulduste kohaselt esitleb Huawei Barcelonas ka suuremat ja võimsamat mudeli versiooni nimega P10 Plus ning oma uusimat nutikella.

Allikas: 91mobiles

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles