Vigadest kubisev veebisait müüb eestlastele olematuid lennupileteid (1)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletite petuportaal
Piletite petuportaal Foto: Kuvatõmmis

Vigases eesti keeles ja tundmatule konsultatsiooniettevõttele kuuluv veebisait on käivitanud kampaania ja asunud eestlastele müüma Air Balticu lennupileteid, mida nad tegelikkuses iial kätte saada ei pruugi.

Nimelt jõudis täna hommikul SEB panga kontaktikeskusse info internetis populaarsust koguva reklaami kohta, mis suunab internetikasutajaid saidile http://baltic-lennud.ee/. Veeb näeb väga sarnane AirBalticu lehega ning esmapilgul ei ärata kahtlust.

Pangatöötajad kontakteerusid info kontrollimiseks kohe AirBalticu endaga ja said teada, et kõnealune  veebisait on antud kohtusse ning sealt reaalseid pileteid ei ole võimalik saada.

AirBaltic lubas probleemi lahendamisega tegeleda juba täna.

«Kutsume enda kliente olla Internetist kaupu või teenuseid ostes hoolikas ja kontrollida veebilehe usaldusväärsust,» ütles Postimehele juhtumit kommenteerides SEB kommunikatsioonijuht Julia Piilmann.

Kellele kuulub veebisait baltic-lennud:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles