Telia tõstab maist teleteenuste kuutasu (8)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia logo.
Telia logo. Foto: Lukas Balandis/Scanpix Baltic

Telia tõstab maist kõigi televisiooni põhipakettide hinda ning muudab odavamaks kõige kiiremaid internetipakette.

Telia teatel saab 1. maist uueks vana nutiTV, Telia TV ja MINU.TV kuutasuks senise 5 euro asemel 6 eurot. Telia põhjendab hinnatõusu teenuste sisukulude kasvamisega, näiteks kanalite edastamise õiguste tasude kallinemisele.

Kompensatsiooniks lubab Telia viia HD-kvaliteedile järjest enam kanaleid.  Veebruaris läksid HD-formaati Kanal2, Kanal11 ja Kanal12 ning alates möödunud reedest Eurosport 1 ja Eurosport 2. Aprillikuus liitub nendega Sony Channel ja Sony Turbo.

Ühtlasi soovitab Telia kõigil tänastel vana nutiTV kasutajatel, keda on kümnendik kasutajaist, üle minna uuele Telia TV teenusele,  kuna vana nutiTV platvormi suletakse 2017. aasta sügisel.

Mis puutub koduinterneti pakettide hindasid, siis optilisel võrgul põhineva 100/100 interneti hind langeb 1 euro võrra (senise 26€ asemel 25€) ning 500/500 Koduinterneti hind 8 euro võrra (senise 50€ asemel 42€).

50/50 Koduinterneti hind tõuseb aga 1 euro võrra (senise 21€ asemel 22€). Selle sammuga soovib Telia muuta suuremad internetikiirused klientidele taskukohasemaks ja kättesaadavamaks.

Kui klient ei soovi muutunud tingimustel eKodu kasutamist jätkata, on tal soovi korral võimalik eKodu leping üles öelda ilma leppetrahvita, teatades selles Teliale enne 30. aprilli.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles