Galerii: Nissan ehitas roomikutega maasturi - sest miks mitte (1)

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nissan otsustas New-Yorgi autonäituse jaoks teha sõiduki, mis on osaliselt maastur, osaliselt tank. 

Nissan Rogue Trail Warrior on eriskummaline loom. Tegu on sisuliselt X-Trailiga, millel on rattad ära võetud ning igasse rattakoopasse roomikud pandud. Tegu ei ole esimese Nissani sellise tembuga, sest paar aastat tagasi panid nad roomikud alla Jukele ja rallisid sellega ringi lumes, kirjutab The Verge. 

X-Traili amortisatsioon ja rattakoopad modifitseeriti roomikute jaoks põhjalikult ümber, kuid ülejäänud auto on sama, mis standartmudelil. Nii mootor, käigukast kui nelikvedu jäid kõik muutmata. Küll aga on lisaks roomikutele uuel Rogue Trail Warrioril kõrbekamuflaaž, sõjaväestiilis roheliste klaasidega esituled, katusele paigaldatud LED tuled ja vints. 

«Rogue Trail Warrior lisab uue dimensiooni kogupereseiklustele, » ütles Nissani esindaja Michael Bunce Autoexpressi vahendusel. «Kui sa tahad rannaliivas silma torgata, siis see on õige sõiduk.»

Rogue Trail Warrior on välja pandud Nissani putkas New-Yorgi autonäitusel, mis kestab 14. aprillist 26. aprilini. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles