Fotod: Maamessil saab näha Eesti suurimat klahvkombaini ja tangot tantsivat mururobotit

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim klahvkombain T670
Eesti suurim klahvkombain T670 Foto: BALTIC AGRO

Täna alanud Maamessil on John Deere stendis väljas messinaelaks kuulutatud Eesti suurim klahvkombain T670, võimas nelja roomikuga traktor John Deere 9RX ja tangorütmis tantsiv mururobot Tango.

Alles eelmisel nädalal Eestisse jõudnud Eesti esimene võimsa veojõuga nelja roomikuga traktor hakkab tegema mullaharimistöid Aru Põllumajanduse põldudel. Tegemist on John Deere 9RX mudeliseeria kõige jõulisema mudeliga, mille maksimaalne võimsus on 670 hobujõudu.

Uudistada saab ka messinaelaks valitud nutikombaini T670, mis sobib põllumehele, kes tegeleb nii teravilja- kui ka loomakasvatusega. Uus klahvkombain on nutikaid lahendusi täis, näiteks Connected Combain lahenduse kaudu suhtlevad kombain ja traktor omavahel ning viljapunkri täitudes kutsub kombain põllul asuva traktori punkrit tühjendama. Lisaks on väljas 400-hobujõuline ratastraktor 8400R, uus taimekaitseprits R962i ja palju teisi masinaid.

400-hobujõuline ratastraktor 8400R
400-hobujõuline ratastraktor 8400R Foto: BALTIC AGRO

Messil on väljas ka uusim aiatehnika ja kahel korral päevas kell 12 ja 13 esitab messinaelaks kuulutatud mururobot Tango efektse tantsushow koos tangotantsijatega.

Foto: BALTIC AGRO
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles