Sügisel ilmuv peomäng sunnib inimesi valetama

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seeria viimases osas viidi valetamine täiesti uuele tasemele!
Seeria viimases osas viidi valetamine täiesti uuele tasemele! Foto: The Jackbox Party Pack 3 ekraanitõmmis

The Jackbox Party Packi nime kandvad kogumikud on mängurite meeli lahutanud juba kolmel korral ning teevad seda ka tulevikus. Mängude arendaja Jackbox Games andis teada, et The Jackbox Party Pack 4 jõuab meieni juba sel sügisel.

Koos uue kollektsiooniga teeb tagasituleku ka kahe esimese kogumiku üks populaarseim mäng, lustakas valetamissimulaator Fibbage, kus tuleb võitmiseks pakutava fraasi lünga asemele humoorikaim, ent teistele mängijatele tõene tunduv sõna (või lausa paar) kirjutada.

Lisaks Fibbage 3-le pakub kollektsioon veel nelja uut ja lõbusat mängu, mille kohta praegu arendajad hetkel infot jagada ei soovi. Nagu ka varasemate kogumike puhul on sõpradel mängu ostnuga koos mängimiseks vaja vaid nutiseadme olemasolu, sest osavõtt käib läbi veebibrauseri. Lisaks kuni kaheksale mängijale saab sel korral arvukamalt osa võtta ka publikum.

Sügiseni on aga veel aega, mis tähendab, et seni on meil võimalik eelmiste kogumikega meelt lahutada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles