Fotod ja video: Porsche Cayenne tegi Guinnessi rekordi, tirides enda järel Airbusi (1)

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Porsche Cayenne tegi teisipäeval maailmarekordi, kui suutis pukseerida enda järel maailma suurimat reisilennukit Airbus A380.

Siiani hoidis rekordit Toyota Tundra, mis suutis vedada enda järel 70,3 tonni kaaluvat kosmosesüstikut EndeavourSüstik aga kahvatub 285 tonni kaaluva Airbus A380 kõrval, mida Cayenne vedas 42 meetrit, kirjutab Motor Authority. 

Porsche Cayenne Diesel S vedas lennufirmale Air France kuuluva massiivse lennuki välja oma angaarist Charles de Gaulle'i lennujaamas Pariisis. Porsche tõi kohale ka Turbo S mudeli, mis suutis rekordit korrata, kuid Guinnessi rekordiraamatusse läks siiski Diesel S, mis tegi seda enne. 

Tegu oli täiesti tavalise, ilma tuunimata Cayenne'iga, mis kasutas ainult modifitseeritud haakeseadet, et ennast lennukiga ühendada. Kõik Cayenne'id, peale hübriidi, on mõeldud vedama kuni 3,4-tonnist raskust. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles