Tehnoloogiline asemik pulmakorraldajale – sinu nutitelefon

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Milline pruut ei sooviks abilist, kes on tema jaoks 24/7 olemas, teab detailselt paberkutsete trükitehnikast, leiab minutiga, kust saab laktoosivabu pulmatorte ja tuletab meelde, et on aeg hakata sõrmuseid otsima. Ent mis kõige tähtsam, seda ainult mõne gigabaidi andmemahu vastu, kirjutab Digitarga kaasautor.

PLANEERIMINE

Nutitelefon ei asenda lõpuks muidugi inimest, kes tähtsal päeval su bändile puuduolevat kaablit otsib, ent just pulma planeerimise faasis võib su telefon sind palju aidata.

Hakkajaid pruute, kes otsustanud palju ilu oma kätega luua, aitab kindlasti Pinterest – äpp, mis õpetab tegema vist küll pea kõike. Külluslik board on abiks ka disainerile või lilleseadjale, sest pilt ütlebki sinu ootuste kohta rohkem, kui tuhat sõna.

Checklisti-de, meeldetuletuste ja kalendriga on abiks paljud äpid, üks tuntumaid näiteks The Knot. Traditsioonilist Eesti pulmapidu selle rakenduse ja samanimelise blogi abil küll ei korralda, kuid oma detailsuses ei lase abimees siiski ühtki olulist teemat ära unustada.

THE BIG DAY

Sageli otsustab pruutpaar pulmapäevaks nutividinatest üldse loobuda – kõik lähedased on ju kohal ning päeva jäädvustamisega tegelevad professionaalid. 

Kuuluta välja pulma hashtag

Ent külalised soovivad siiski kogu lõbu jagada. Selleks, et kõik fotod ja videod hiljem sotsiaalmeediast lihtsasti üles leiaksid, kuuluta välja pulma hashtag.

Vaata, mida veel kirjutab pulmapeo planeerimisest Digitark.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles