Video: Microsoft esitles oma «kõige mitmekülgsemat» sülearvutit

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Microsoft

Tehnoloogiahiid Microsoft esitles täna Shanghais oma uusimat sülearvutit Surface Pro 2-in-1 ning nimetas seda oma seni mitmekülgseimaks laptopiks.

Sülearvutil on 12,3-tolline PixelSense ekraan (resolutsioon 1824x2736) ning selle kaldenurgaks on kuni 165 kraadi – ehk peaaegu tasapinnani välja. Seadmest on olemas 4G toe ja micro-Sim või eSim’iga versioonid.

Laptopil on eri värviga Alcantara klaviatuurid, platvormiks Windows 10 Pro ja kaasa tuleb Office’i 30-päevane prooviperiood.

Uue puutepliiatsi Surface Pen latentsuseks/reageerimisajaks on nüüd 21 millisekundit ning omab 4096 erinevat survetundlikkuse taset.

Seadme põhikaamera on 8- ja esikaamera 5-megapiksline. Seadmel on Inteli seitsmenda seeria Kaby Lake protsessor. Aku vastupidavuse ajaks märgib toota 13,5 tundi, mis on eelkäijaga võrreldes 50 protsenti enam.

Seadme paksuseks on 8,5 mm ja kaaluks 770 grammi.

Toode jõuab 25 riigis müügile 15. juunil ning praegu saab seda eeltellida hinnaga alates 799 dollarit ning selle Surface Pro Type Coverit saab tellida eraldi 159 dollari eest ja tavakaasi 129 dollari eest. Eraldi müüakse ka uue põlvkonna puutepliiatsit Surface Pen hinnaga 99 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles