Eesti mäng No Truce With the Furies jõudis Steami

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaal arendatava rollimängu narratiiv on sündinud eesti-karjala romaanikirjaniku Robert Kurvitza sulest.
Kodumaal arendatava rollimängu narratiiv on sündinud eesti-karjala romaanikirjaniku Robert Kurvitza sulest. Foto: ZA/UM Studio

Kodumaise ZA/UM stuudio poolt arendatav isomeetriline rollimäng No Truce With the Furies seljatas veel ühe märgilise teetähise – teos on nüüdsest Steami keskkonnas.

Eesti mängumaastiku värskeim lipulaev No Truce With the Furies ei löö laineid ainult kodumaal, vaid jääb silma ka piiri taga. Mäng nomineeriti auhinnale mainekal South by Southwest festivalil, kus stuudio esindajad ka kohal käisid, veebruaris saime aga teada, et teose levitajaks saab populaarne allahinnatud mängude veebikeskkond Humble Bundle. Varajane kohalolu Steamis tuleb kindlasti kasuks, kuna aitab mängul silma paista ja jõuda suurema hulga potentsiaalsete huvilisteni.

Pole veel teada, millal eksklusiivselt arvutile ilmuv No Truce With the Furies mängijateni jõuab, kuid Steami lehel on väljalaskeaknaks märgitud käesoleva aasta sügis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles