Tuliuue Tesla tehnilised andmed lekkisid internetti

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Mudel 3
Tesla Mudel 3 Foto: Tesla

Internetti on lekkinud Tesla müügibrošüür, milles võrreldakse tulevat Tesla Model 3-e oma vanema venna Model S-iga. 

Elektriautodest kirjutav lehekülg InsideEVs pani üles algselt Tesla Model 3 Omanike Klubi foorumisse postitatud müügibrošüüri, mis on mõeldud Tesla müügipersonalile, et aidata klientidel kahe sedaani vahel valida. 

Brošüüri järgi suudab tavakasutajale mõeldud Model 3 kiirendada nullist sajani 5,6 sekundiga. Sõiduraadiuseks on elektriautol natukene üle 346 kilomeetri ja erinevalt oma luksuslikust vanemast vennast ei tule koos tasuta laadimisega Tesla jaamades.  

Model 3 mahutab viite täiskasvanud reisijat ja 0,4 kuupmeetrit pagasit. Pakiruumi luuk on manuaalne. Autol on 15 tolline puutetundlik ekraan, mis erinevalt Model S-ist on ainus kuvar autos. Brošüüri järgi tuleb Model 3 alla saja erineva konfiguratsiooniga.

Model 3 on Tesla alternatiiv luksuslikule Model S-ile, mis on mõeldud peamiselt kõrgema sissetulekuga ostjatele. Arvestades, et maasturist Model X on samuti väga kallis, siis võib just Model 3-st saada esimene Tesla sõiduk, mis läheb massidesse.

Model 3-e hakatakse tarnima alates juulist.

Tesla Model 3 müügibrošüür
Tesla Model 3 müügibrošüür Foto: Tesla

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles