Suur galerii ja otseülekanne: Tallinnas algas võimas tehnoloogiakonverents Latitude59

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kultuurikatlas kuulutati täna ametlikult avatuks Eesti suurim ja juba kümnendat korda toimuv tehnoloogia ja startup-valdkonna konverents Latitude 59.

Tänavuse konverentsi põhiteemadeks on tervise-, finants- ja kosmosetehnoloogiate areng kui ka digitaalse ärikeskkonna temaatika.

Latitude59 osalejate seas on sel aastal palju e-residente, nende hulgas ettevõtjad ja investorid Saksamaalt, Jaapanist, Suurbritanniast ja Serbiast, kes jagavad enda kogemusi ka konverentsi pealaval. Kahe päeva jooksul on üle 2000 osalejal Kultuurikatla kahel laval võimalik kuulata pea 100 esinejat.

Konverentsi avanud president Kersti Kaljulaid märkis oma kõnes, et tehnoloogia annab vabaduse otsustada enda saatuse üle.

«Nii tehnoloogia ise kui ka selle kasutamise tulemusel suurenenud vaba aja hulk aitavad luua uusi töökohti, mille sarnaseid me täna veel ettegi kujutada ei oska. Ränd-juutuuber on juba täna üks tõelistest ametikohtadest ja me ei tea, mis on järgmised. Tehnoloogia annab meile valikuvabaduse, võimaluse ise otsustada oma saatuse üle, võimaluse saada iseseisvateks professionaalideks, keda tööandjad tulevikus otsivad,» ütles president.

Konverentsi otseülekannet on võimalik vaadata aadressil http://live.latitude59.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles