Transferwise’i asutaja: alasti meid enam tänaval ei näe (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TransferWise'i aktsioon «Nothing2Hide» Londonis aastal 2014. Pildil esiplaanil ettevõtte asutajad Kristo Käärmann (vasakul) ja Taavet Hinrikus.
TransferWise'i aktsioon «Nothing2Hide» Londonis aastal 2014. Pildil esiplaanil ettevõtte asutajad Kristo Käärmann (vasakul) ja Taavet Hinrikus. Foto: TransferWise

Transferwise’i kaasasutaja Taavet Hinrikuse sõnul on ettevõte välja kasvanud algusaegadest, mil turunduse huvides tuli ka alati mööda Londoni tänavaid lipata.

«Lähiajal nähtavasti mitte,» ütles Hinrikus Latitude59 konverentsil vastuseks Luxemburgi investori Michael Jacksoni küsimusele, kas finantsinstitutsioonide reguleeritud ettevõtte juhtkonna liikmena  võib teda veel näha alasti mööda tänavaid jooksmas.

«Vaatan seda kui suureks kasvamine teekonda – me ei tee enam asju, mida tegime vanuses 12, 17 ja 24, kui oleme saanud 35-seks. Sama on organisatsiooniga: see, mida me tegime kunagi turunduse huvides...ma arvan, et alastus ei ole enam õige lahendus,» sõnas Hinrikus.

Ta meenutas, et selleta, mida aastal 2014 koos kaasasutajaga Kristo Käärmanniga tänavanurkadel tegi, poleks inimesel nähtavasti sel määral alustavale ettevõttele tähelepanu pööranud.

«Kuid ma loodan, et suudame säilitada läbimurdva brändi ja teha asju teistmoodi,» lisas Hinrikus.

Galeriid aastal 2014 toimunud Transferwise'i alastiaktsioonist Londonis, saab vaadata siit.

Transferwise teatas sel nädalal, et jõudis käesoleval kalendriaastal kuueaastase tegutsemise järel kasumisse ning hakkab rahvusvaheliste makseteenuste kõrval pakkuma ettevõtetele rahvusvahelise virtuaalkonto teenust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles