5 mängu, mida sel nädalavahetusel tasuta mängida saad

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle-eelmisel sügisel ilmunud rollimäng Fallout 4 on võimeline sisustama kordades rohkem aega kui vaid ühe nädalavahetuse.
Üle-eelmisel sügisel ilmunud rollimäng Fallout 4 on võimeline sisustama kordades rohkem aega kui vaid ühe nädalavahetuse. Foto: Bethesda Softworks

Mõnikord viskab elu meie teele takistusi ning nii võimegi end leida olukorrast, kus mängutahe on suur, ent rahakotis ulub külm ja kõle tuul. Õnneks on aeg-ajalt võimalik konsool tööle panna ning mõnda mängu täiesti tasuta proovida. Sel nädalavahetusel on neid tervelt 5!

FALLOUT 4

Bethesda eepiline rollimäng Fallout 4 õpetab mängijatele nii mõndagi ning eesoleva nädalalõpu ajal on ka kõikidel Xbox One’i ja Steami kasutajatel võimalik neist tarkusteradest osa saada. (PC omanikele seda muidugi ütlema ei pea, aga) samuti ei tasu unustada, et paar ööpäeva on täpselt paras aeg, mil erinevate modifikatsioonidega eksperimenteerida!

OVERWATCH

Blizzardi menukas tulistamismäng tähistab oma esimest sünnipäeva ning selle raames on kõikidel võimalik pidustustest osa saada. Nii PC, PS4 kui ka Xbox One’i peal aset leidev tasuta nädalavahetus annab hea võimaluse uusi kaarte avastada ning tegelastele uusi kostüüme jahtida. Samuti on võimalik mängu endale üsnagi hea hinnaga alatiseks soetada.

ARMS

Level1 varasema uudise alusel teame, et sel nädalavahetusel toimub Nintendo järgmise potentsiaalse suurteose testperiood. Kui kodus Nintendo Switch olemas, ei ole mingit põhjust mitte Joy-Cone haarata ning oma vedrukätega vastaseid nahutada!

MAGIKARP JUMP!

Tegelikult on värskelt nutiseadmetele jõudnud Magikarp Jump! tasuta mängitav ka peale seda, kui nädalavahetus läbi saab, ent sellegi poolest tasub mänguga juba nüüd tutvust teha. Kujutame ette tavapärast Pokemoni seeria mängu, kus eesmärgiks oma võitlusloomakeste kasvatamine ning liigade võitmine. Nüüd aga võtame välja kõik ülejäänud pokemonid ning jätame alles ainult ülimalt nõrga Magikarpi, kelle ainsaks oskuseks on hüppamine. Ning just seda siin mängus teha tulebki!

RISING STAR: GAME OF THE YEAR EDITION

Paljud meist kurdavad selle üle, et Steami kontol on lihtsalt liiga palju mänge ning üheks peasüüdlaseks (sest meil ei ole selles kohe kindlasti mingit pattu hingel) on sooduspakkumisi tegev Humble Bundle. Sel korral ei pea aga isegi üksikuid sente välja käima, et saada endale 2013. aastal ilmunud Red Orchestra seeriasse kuuluvat tulistamismängu Rising Storm.

Head mängimist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles