Pildid ja video: CES Asia tehnikamessil näeb elektroonika viimast sõna (1)

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas Hiinas, Shanghais CES Asia (Aasia tarbijaelektroonika mess), kus võib näha kõige uuemat ja kõrgtehnoloogilisemat tarbijaelektroonikat, alustades robotitest ja lõpetades isesõitvate autodega. 

Mess, mida korraldab USA tarbijaelektroonika kaubandusühing Consumer Technology Association (CTA) ja messikeskust haldav Shanghai Intex, on üks maailma suurimaid elektroonikamesse, kuhu tulevad kokku erinevad tehnoloogiaettevõtted üle kogu maailma, et näidata oma kõige uuemaid tooteid. Fookus on Aasia turgudel.

40 000 ruutmeetrise pindalaga messil on üle 450 väljapanija 22 erinevast riigist, nende hulgas Hiina tehnoloogiahiiglased nagu Huawei, Baidu, JD.com ja LeVision Pictures.   

Selle aasta messil võib näiteks näha idufirma NEVS isesõitvat ideeautot, elektriautosid BMW-lt, erinevaid droone, asjade interneti vidinaid, roboteid, VR seadmeid ja palju muud. 

CES Asia 2017 kestab 9. juunini. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles