Microsoft esitles maailma võimsaimat mängukonsooli

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xbox One X on maailma kõige võimsam mängukonsool ning ka kõige pisem mängumasin, mille Microsoft kunagi loonud on.
Xbox One X on maailma kõige võimsam mängukonsool ning ka kõige pisem mängumasin, mille Microsoft kunagi loonud on. Foto: Microsoft

Pikk ootamine on lõpuks otsa saanud – Microsoft avaldas enda tänavusel E3 pressikonverentsil pikalt arenduses olnud mängukonsooli Project Scorpio nime ning hinna.

Uue masina täispikaks nimetuseks saab Xbox One X ning tegu ei ole mitte ainult maailma kõige võimsama mängukonsooliga, vaid ka kõige pisema Xboxiga seni. Konsool jõuab poelettidele selle aasta 7. novembril ning esialgseks hinnaks 499$, mille alusel võib oletada, et kodumaised vahendajad võivad mängumasina eest küsida ligikaudu 550€.

Xbox One’i üheks tõmbenumbriks on tagasiühilduvus eelmise põlvkonna mängudega ehk võimalus mängida Xbox 360 mänge Xbox One konsoolil. Nüüd saab antud rakendus aga laienduse, mis lubab praeguse põlvkonna Xboxil kogeda neid kõige esimese Microsofti konsooli tippteoseid. Originaalse Xboxi mänge saab Xbox One’i peal nautima hakata millalgi selle aasta jooksul.

Üheks nendest mängudest, mis hakkavad näitama uue masina võimekust, on Forza Motorsport 7, mis jookseb Xbox One X-i peal 4K resolutsioonis, kaadrisagedusel 60fps.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles