Kontoris olemine ≠ töö

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Saabumas on suvi ja see on ideaalne võimalus aeg maha võtta ja mõelda, kas oleks võimalik meie niigi lühikesest suvest maksimumi võtta ja mõned päevad teha tööd hoopis kodukontorist, suvilast või maakodust, kirjutab Mart Objartel tehnoloogiaportaalist Digitark.

Väga paljude ametite: raamatupidajate, arendajate, disainerite jne töö on selline, kus kaheksast-viieni kontoris istumine otseselt mingit lisandväärtust ei loo. Tõsi ta on, et näost-näkku kohtumist ei asenda täielikult kahjuks veel ükski tarkvara. Tasapisi aga tekib juurde aina enam tööriistu ja seadmeid, mis seda lihtsustavad ning seega ongi üsna loomulik mõned päevad vahelduse mõttes mujal töötada.

KUIDAS?

Ülikiire ja valdavalt tervet Eestit kattev mobiilne internet, videokonverentsi lahendused ja lisaks veel lugematu hulk muid koostöötamise e-keskkondi loovad võimalused tööülesandeid täita peaaegu ükskõik kust ning vajalikud Excelid ja esitlused saab ka vabalt valitud ajal ja kohas tehtud.

Kui te juba ei ole oma igapäeva töö organiseerimiseks ja kommunikatsiooni parandamiseks kasutusele võtnud digitaalseid abimehi, siis alustamiseks soovitaks populaarsemaid tööriistu.

INFO JAGAMISEKS JA IGAPÄEVASEKS SUHTLEMISEKS:

Slack – väga mugav meeskondadele mõeldud ja lihtne viis kolleegidega suhtlemiseks ja info jagamiseks. (Lihtne kasutada.)

Fleep – sõnumirakendus oma kõikide vestluste toomiseks mugavalt ühte kohta, ühendab e-maili ja vestlused ühte keskkonda (Ühendab e-maili ja chati.)

Loe Digitargast digitaalsete abimeeste kohta lisaks. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles