Nostalgia müüb: Crash Bandicooti uusversioon vallutas edetabeleid

Andri Allas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaid eelmisel nädalal ilmunud kogumik Crash Bandicoot N. Sane Trilogy müük on olnud edukas nii kodus kui ka välismaal.
Vaid eelmisel nädalal ilmunud kogumik Crash Bandicoot N. Sane Trilogy müük on olnud edukas nii kodus kui ka välismaal. Foto: Activision

Pärast seitset aastat on mängumasinatesse jõudnud järjekordne Crash Bandicooti teos. Tõsi, seda küll lapsepõlvemälestuste taaselustamise arvelt, kuid see ei sega seda edukalt müümast.

Esimest korda ajaloos on Crash Bandicoot kerkinud Inglismaal müügiedukuselt tippu. Esimestel päevadel müüdud koopiate edu on tõstnud teose  müügiedetabelite tippu, lüües isegi Horizon: Zero Dawni, saades hakkama seni aasta parima algusega. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy on seni ilmunud ainult Playstation 4 konsoolil.

Kui hakata võrdlema üldist esimeste päevade müügiedukust, ei jää Crash Bandicoot nimekirja tipust kaugele – ta maandub juba teisele kohale, temast edukam on vaid Ghost Recon Wildlands, mis ilmus aga nii PS4, Xbox One’i kui ka PC peal.

See, kas teos ilmub veel Xbox One konsoolile või mõnele teisele platvormile, on hetkel kinnitamata. Praeguse uudise varjus oleks tegu vast hea ideega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles