Spotify katsetab uut funktsionaalsust

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma juhtiv voogesitusteenus Spotify.
Maailma juhtiv voogesitusteenus Spotify. Foto: Reuters/ScanPix

Muusika voogedastuse keskkond Spotify katsetab uut funktsionaalsust, milleks on Drive Mode ehk autojuhtimise režiim.

Väljaanne The Verge leidis internetikeskkonnast Reddit, et Spotify on andnud mõnedele oma kasutajatele ligipääsu katsetusjärgus funktsionaalsusele, mis on mõeldud Spotify kasutamiseks autoroolis.

Uus funktsionaalsus muudab ikoonid suuremaks, teatab lauludest ja sisaldab ka häälkäsklusi (mis ei ole veel aktiveeritud).

Spotify Drive Mode
Spotify Drive Mode Foto: Redditi kasutaja Chris54721

Uus kasutajaliides näitab all vasakul nurgas auto ikooni, millega on võimalik uut funktsionaalsust sisse ja välja lülitada. Auto ikoonile vajutades kõik nupud suurenevad ja lisandub mikrofon, mis lubab teoreetiliselt küsida soovilugusid. Samuti teatab Spotify helilselt uue laulu esitaja ja nime, et kasutaja ei peaks seda rooli taga ise vaatama hakkama.

Kas taoline funktsionaalsus ka reaalselt kasutusse läheb, pole veel teada. Katsetusjärgus funktsioon on hetkel mõeldud ainult töötajatele, kuid sattus mingil põhjusel erakätesse. Arvestades aga kui paljud inimesed kuulavad muusikat autot juhtides on vägagi tõenäoline, et midagi sellist Spotify poolt ka mingil hetkel saabub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles