Huawei suvebaromeeter 2017: kuidas reisivad noored eurooplased ümber maailma? (2)

Huawei
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Huawei

Nutitelefonist on saanud üks puhkusereisi pagasi olulisim osa, eriti noorte seas. 18-24-aastaste jaoks on telefon ka fotokaamera ning muusikamängija ning enamasti pole neil rohkemat vaja kaasa võtta. 

Huawei suvebaromeetri uuringu viis uuringufirma Ipsos läbi 2017. aasta mais Põhja-, Kesk- ja Ida-Euroopa riikides 18-45-aastaste seas, kes on vähemalt viimase 24 kuu jooksul omanud ja kasutanud nutitelefoni. Uuringu tulemustest selgus, et 18-24-aastaste seas kasutavad 95% nutitelefoni pildistamiseks ning 81% ka selfiede tegemiseks. Teisisõnu ei kasuta noored traditsioonilisi fotokaameraid üldse, vaid teevad pilte sotsiaalmeedias jagamiseks – nii vastas tervelt 70% 18-24-aastastest.

Samuti selgus uuringust, et 65% noortest kasutavad nutitelefoni muusikamängijana. Samal eesmärgil kasutatakse nutitelefone pidudel ja ühistel koosviibimistel: 42% noortest ütlesid, et nad kasutavad väliseid Bluetooth kõlareid, mille ühendavad oma telefoniga.

Pildistamine ja muusika kuulamine koos sotsiaalmeedia tarbimisega tähendab aga suurt aku tarbimist. Noortel saavad enamasti intensiivse kasutuse tõttu telefoniakud kiiremini tühjaks. Uuringu tulemused näitasid, et 18-24-aastaste seas saavad telefonid puhkusel tihedamini tühjaks (29%) kui 35-45-aastaste seas (16%). Just sel põhjusel kasutab iga teine noor eurooplane akupanka, kindlustamaks, et nende telefon ei saaks kriitilisel hetkel tühjaks.

Pildistamise ning sotsiaalmeedia- ja muusikarakenduste populaarsusest tulenevalt saab oletada, et korralik lisaseade võib olla väga kasulik noorele kasutajale, eriti praegusel suvepuhkuste hooajal. Seetõttu on Huaweil käimas ka eriline kampaania, mille raames saavad kõik, kes ostavad endale valitud Huawei nutitelefoni, tasuta kingituseks lisaseadme: Huawei käsistatiiv/statiivi, Huawei akupanga või Huawei SuperCharge autokiirlaadija.

Huawei 10000mAh kiirlaadimisvõimekusega akupank on kasulik igas olukorras. 30 minutiga saab telefoni aku laadida 50% tasemeni ning pole vaja muretseda telefoni turvalisuse pärast, kuna akupangal on 12 kaitsetasandit, UL sertifikaat ning see on valmistatud USA akuturvalisuse standardite järgi. Ning mis kõige olulisem, seda on lihtne kaasas kanda, sellel on ergonoomiline disain ning see kaalub ainult 216 grammi.

Nendel noortel, kes reisivad autoga, on kindlasti vaja Huawei SuperCharge tehnoloogiat toetavat autolaadijat. Nii saab ka kõige lühema autosõidu ajal nutitelefoni väga kiiresti laadida. Isegi siis, kui autol on standardne USB pesa, on Huawei SuperCharge autolaadijaga võimalik oma seadmeid palju kiiremini laadida – kõigest 30 minutiga saab telefoni 72% tasemeni laadida. See seade sobib kõigile levinud automudelitele ning toetab nelja kiirlaadimisstandardit (4.5V5A, 5V4.5A, 9V2A, 5V2A). Lisaks on sel veel neli erinevat kaitsetasandit, nii et võib kindel olla, et seadmega ei juhtu midagi.

Paremate ja uhkemate selfiede tegemiseks on parim lisaseade Huawei käsistatiiv/statiiv. Huawei AF14 käsistatiivi on lihtne kaasas kanda ning kasutada. Kuna sellele on pildistamisnupp käepidemele lisatud, pole pildistamiseks vaja taimerit kasutada. Nii saab hõlpsasti teha mitu pilti ilma, et peaks kätt kogu aeg telefoniekraani poole sirutama. Kokkupandud Huawei AF14 käsistatiivi on väga mugav ka käes hoida, tagades võimalikult ühtlase tulemusega pildid. Lisaks saab Huawei käsistatiivi käepideme lahti teha kolmeks stabiilseks jalaks, nii et sellest saab lihtne statiiv, mis võimaldab teha professionaalse välimusega teravaid pilte, kuna telefon enam ei värise.

Rohkem infot pakkumise kohta leiad siit: http://consumer.huawei.com/minisite/ee/summer

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles