5 olulist äppi

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Androidi mängudepoes on pea kolm miljonit äppi, Apple’i omas vaid natuke vähem. Kuidas leida nende seast need, millest on päriselt ka kasu? Valisin välja viis äppi, mida ise igapäevaselt kasutan ja millel on väärtus sõltumata aastaajast, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Amazon Kindle

Amazon, kes nüüd tegeleb ka palju muuga, on endiselt e-raamatute valitseja. Kui sul on Kindle’i e-luger, siis see äpp sünkroniseerib lugemisel olevad raamatud ka telefoni ja miks mitte ka tahvelarvutiga. Nii on järjehoidja kõigis seadmetes alati õige koha peal. Kui Kindle’t ei kasuta, siis on Play Store’s saadaval veel Moon+ Reader ja Aldiko, mis avavad seadmes olevaid e-raamatuid. Amazon Kindle äppi leiad iOS-le ja Androidile. iOS-le on juba eelinstallitud iBooks, mis sobib samuti e-raamatute lugemiseks.

Any.do

Ükskõik, kas töötame ühe projekti kallal või on mitu rauda tules – kipume ikka ja jälle unustama olulisi detaile. Any.do sünkroniseerib ennast kõigi seadmete, ka desktopi-versiooni vahel. Nii on tegemist vajavad ülesanded igalpool olemas ja need ei lähe meelest. Kui siia lisada veel laialdased listide ja ülesannete jagamisvõimalused sõprade, kolleegide ja pereliikmetega, siis saame tugeva terviku, mis lihtsalt toimib. Ja seda tasuta.

Ülejäänud äpi soovitused juba Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles