Kohe kärvab: Eestis on veel müügil vaid üks Microsofti mobiiltelefon

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimane Lumia mobiil Eestis
Viimane Lumia mobiil Eestis Foto: Kuvatõmmis

Aastate eest Nokia ostmisega suurt mobiiliäri haudunud ja «mobile first» strateegiaga välja tulnud Microsoft on nüüdseks vähemalt Baltimaades selgelt saba jalge vahele tõmmanud ja pole meil enam suurt saada ei nende endi toodetud mobiile ega ka Windowsi tarkvaraga telefone.

Kolme mobiilioperaatori veebipooides ringi vaadates võib kohata hetkel veel vaid ühte Microsofti mobiili. Mudeliks Lumia 650, tehnilistelt omadustel  selgelt alla keskklassi seadmete ning tiitli «Lõpumüük» ja hinnaga 129 eurot on see müügil Elisa poes.

Kas see on lõpp? Ei, see ei ole lõpp. Kõik kestab edasi, aga mitte meie jaoks.

«Microsoft küll toodab edasi mobiiltelefone Surface`i nime alla, kuid Baltikumi regioonis nad neid ei turunda. Seega tõepoolest, kui veel saadaolevad Lumiad on maha müüdud, siis uusi Microsofti telefone enam Elisasse müügile juurde ei tule,» kirjeldas olukorda Elisa pressiesindaja Marika Raiski.

Seega: vanavara kogujad, kiirustage!

Kes on meie lettidel aga tagasi, on Nokia oma uute nutitelefonidega. Tõsi – neil jookseb nüüd Androidi platvorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles