Populaarne videomäng The Witcher saab värviraamatu

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi saab Geralti seiklustele ise värve juurde lisada.
Peagi saab Geralti seiklustele ise värve juurde lisada. Foto: Dark Horse Comics / CD Projekt RED

On aeg värvipliiatsid teravaks ihuda ja kustukas läikima lüüa, sest CD Projekt RED toob koostöös Dark Horse Comicsiga müügile nõidur Geralti seiklustel põhineva täiskasvanutele mõeldud värviraamatu.

1. novembril poodidesse jõudev The Witcher Adult Coloring Book hõlmab endas 96 lehekülge värvimismaterjali. Enne veel, kui lootusrikkalt eeltellimisnupu poole kiikad, siis tasub teada, et sõnast „adult“ pole vaja lasta ennast liigselt eksitada – see viitab joonistuste komplekssusele ja mitte sellele Trissile keskenduvale „fänniloomingule“, mida sa oma laua kõige sügavamas sahtlis peidad. Lisaks Geraltile ja Trissile on raamatus kohal ka teised tuntud seeria tegelased, nagu Roach, Shani ja Yennefer.

Ja pole vaja olla liigselt kurb, et „adult“ ei peida endas loodetud seda tähendust, sest ikooniliseks saanud The Witcher 3: Wild Hunti algusest pärit Vanni-Geralt on värviraamatus olemas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles