Uudised IFA-lt: uued pesumasinad jätavad riietele pestud mulje ka pesemata

Aivar Pau
, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electroluxi uus pesumasin
Electroluxi uus pesumasin Foto: tootja

Electrolux tutvustas Berliini kodutehnoloogiamessil IFA oma uue disaini ja funktsionaalsusega pesumasinate ja kuivatite sarja PerfectCare uusimaid liikmeid. 

Sarja kuuluvad pesumasinad ja –kuivatid jagunevad nelja tootegruppi: 600, 700, 800 ja 900. Nagu öeldud, siis neis kasutatav tehnoloogiad kohandavad muuhulgas programmi sätteid vastavalt pesukogusele ning kasutavad lisaks pesutsükli lõpus aurutöötlust, et vähendada rõivaste kortsumist.

Samuti selgitati messil, et osad mudelid segavad pesuvahendi enne trumlisse jõudmist veega ning puhastavad ioonfiltri abil vee kõikidest mineraalosakestest, mis aitab 30-kraadi juures saavutada 60-kraadiga võrdseid pesutulemusi.

Pesukuivatite niiskuse ja temperatuuriandurid reguleerivad aja- ja energiakulu, samuti on võimalik pesu töödelda tavapärasest poole madalamatel temperatuuridel, vältides kulumist ja säilitades vormi.

Uue lisana sisaldavad PerfectCare pesuseadmete 700, 800 ja 900 mudelid auruprogrammis FreshScent süsteemi, mis jätab riietele äsjapestud tunde ilma pesutsüklit kasutamata. Electrolux pakub programmi tarbeks kahte lõhnaainet – tsitrust ning lillearoomi.

Mudel 600 on juba Eestis müügile jõudnud, 700 saabub müügile aasta lõpus ning 800 ja 900 mudeleid leiab kauplustest uue aasta algusest.

Electrolux haldab ka selliseid kaubamärke nagu AEG, Zanussi ja Frigidaire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles