Mida toob uus iPhone 8

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apple

Aasta oodatuim sündmus läheneb pikkade sammudega ja tehnoloogiaringkondades liikuvad sahinad muutuvad järjest valjemaks. Aga veel enne kui uut iPhone’i juba täna toimuval pressikonverentsi oma silmaga näha saame, on veel viimane aeg kokku võtta kõik enim kõlanud kuulujutud, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Mitu mudelit

Alates 2014. aastast on Apple igal aastal välja toonud 2 mudelit – ühe väiksema ja ühe suurema. Seejärela on igal järgneval aastal S-versioonide näol ja välimust suurel määral muutmata, tehtud pisemaid täiustusi. Suure tõenäosusega näeme ka sel aastal iPhone 7 edasiarendusi ehk  mudeleid iPhone 7S ja 7S Plus. Siiski on internetiavarustesse lekkinud ka suurt kõmu ja salapära tekitav kolmas mudel, mida on nimetatud nii iPhone X’ks, iPhone 8’ks ja iPhone Edition’iks. Tõde selgub juba täna kell 20.00!

Vaata ka Live blogi Digitargast.

2017. on Apple’i jaoks märgiline aasta, sest täpselt 10 aastat tagasi tutvustas varalahkunud Steve Jobs esimest iPhone’i.

Kuna iPhone 7S ja 7S Plus saavad tõenäoliselt vaid väiksemaid täiendusi, siis keskendume edasises peamiselt iPhone’i juubelimudelile iPhone X / iPhone 8 / iPhone Edition.

Loe põhjalikku ülevaadet Digitragast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles