Peugeot esitleb Riia Motorshowl kahte uudismudelit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peugeot 308
Peugeot 308 Foto: SCANPIX

Peugeot esitleb 28. aprillil algaval Riia Motorshowl esimest korda Baltikumis oma sajaprotsendilist elektriautot iOn ning uuenenud Peugeot 308-t. Näitus jääb Kipsala rahvusvahelises näitustekeskuses avatuks kuni 1. maini, vahendab autonet.

Üheks olulisimaks esmaesitluseks kaheteistkümnendal Riia Motorshowl on elektrimootoriga Peugeot iOn. Tegemist on liitium-ioon akudega varustatud neljakohalise sõidukiga, millega on võimalik ilma laadimiseta läbida kuni 150 kilomeetrit.

Akude täislaadimine tavalises 220-voldises pistikupesas võtab kuus tundi, kuid kiirlaadimissüsteem võimaldab akusid vaid poole tunniga 80 protsendi ulatuses täis laadida. Auto on 3,48 meetrit pikk ja selle pöörderaadius on vaid 4,50 m. iOn-i maksimaalne võimsus on 47 kW (64 hj), pöördemoment 180 Nm ning tippkiirus 130 kilomeetrit tunnis.

KW Bruun Baltic müügi- ja turundusjuhi Rasmus Tali sõnul on ettevõttel hea meel esitleda palju uudishimu tekitanud iOnit just Riia Motorshowl. «Riia autonäitus on tänavu suurimaid omataolisi meie regioonis ning olen rõõmus, et saame teha iOni esmaesitluse just sellisel sündmusel. Usun, et tekitame oma näitusealaga, kus on lisaks futuristlikule elektriautole esindatud ka uue ilme saanud 308, Peugeot sportmudel RCZ ning äsja müügile jõudnud esinduslik 508, külastajate seas palju huvi,» ütles Tali.

Tema sõnul jõuab esimene iOn peale Riia Motorshowd ka Tallinnasse, kuhu seda on võimalik kõigil huvitunutel proovima tulla. «Tarbesõidukitest on väljas Bipper, Partner, Expert ja Boxer, et oma ala asjatundjatel oleks võimalik meie kaubikute headuses koha peal veenduda. Samuti on huvilistel võimalus tutvust teha Peugeot jalgratastega,» lisas Tali.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles