Üllatav PR-strateegia: Uberi juht palus vabandust

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE- In this July 13, 2012, file photo, Dara Khosrowshahi the CEO of Expedia, Inc., attends the Allen & Company Sun Valley Conference in Sun Valley, Idaho. Two people briefed on the matter said Sunday, Aug. 27, 2017, that Khosrowshahi has been named CEO of ride-hailing giant Uber Technologies Inc. (AP Photo/Paul Sakuma, File)
FILE- In this July 13, 2012, file photo, Dara Khosrowshahi the CEO of Expedia, Inc., attends the Allen & Company Sun Valley Conference in Sun Valley, Idaho. Two people briefed on the matter said Sunday, Aug. 27, 2017, that Khosrowshahi has been named CEO of ride-hailing giant Uber Technologies Inc. (AP Photo/Paul Sakuma, File) Foto: Paul Sakuma/AP

Agressiivselt maailma vallutanud Uberi uus juht Dara Khosrowshahi saatis täna seoses Londonis litsentsita jäämisega avaliku kirja, milles palus vabandust kõige halva pärast, mida see sõidujagamisettevõte oma arengus teinud on.

«Kuigi Uber on uuendanud revolutsiooniliselt seda, kuidas inimesed liiguvad kõikjal maailma linnades, on samas õige, et meil on asju läinud valesti. Palun vabandust kõigi maailma Uberi töötajate nimel meie tehtud vigade eest,» seisab Dara Khosrowshahi avalduses.

Ta andis ühtlasi teada, et Uber vaidlustab Londoni transpordiameti (TfL) otsuse mitte pikendada Uberi litsentsi linnas. «…kuid me teeme seda teadmisega, et peame muutuma ka ise,» märkis Uberi tegevjuht.

TfL teatas möödunud nädalal, et ei pikenda Uberi litsentsi, kuna ettevõtte suhtumine rikkumistesse ei olevat aktsepteeritav.

Londoni taksoturule on kevadest alates proovinud siseneda ka Taxify, kuid pole siiani litsentsi saanud. Seetõttu osteti hiljuti üks litsentsiga kohalik ettevõte, kuid TfL jättis ka selle peagi litsentsita. Nüüd proovib Taxify taas otse TfLiga asju ajada ja vajalikud load saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles