Taxify tegevus Londonis viibib veelgi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify kaasasutaja Martin Villig
Taxify kaasasutaja Martin Villig Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Ehkki Eesti päritolu sõidujagamisrakendus Taxify lootis sel nädalal Londonis uuesti tegevust alustada, ei ole litsentsi seni veel saadud ja rohkem tähtaegu ettevõtte kaasasutaja Martin Villig enam välja lubada ei taha.

Taxify lootis esialgu selleks nädalaks dokumendid korda saada, kuid Villig ütles, et praegu seda siiski ei juhtu, vahendab ERRi uudisteportaal. Ta selgitas, et uudse asjana kuulutati eelmisel nädalal välja litsentside hinnad.

«Litsentsid lähevad tasuliseks ja siis vahepeal tuli veel Uberi teemal uudis. Oleme hetkel litsentsitaotluse protsessis ja kui me litsentsi saame, siis avame teenuse,» lausus ta, kinnitades, et Taxify on igati nõus litsentsitasu maksma.

Villig ei karda, et praegu nii nende kui Uberi tegevuses esile kerkinud takistused tähendaks, nagu oleks Londoni linnal plaanis sõidujagajate tegevust laiemalt piirata.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles