Lekkinud fotod näitavad Aston Martin One-77 täies ilus

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One-77.
One-77. Foto: Aston Martin

Aston Martin arendab oma uut lipulaeva ja internetti lekkinud fotod näitavad seda superautot täies ilus.


Möödunul kuul avaldas Aston Martin esimese One-77

teaser

i, millele järgnes mõne aja pärast teinegi ametlik foto. Oktoobri alguses toimunud Pariisi autonäitusel võis juba näha  elusuuruses auto maketti, mis oli paraku suures osas kinni kaetud, kirjutab Motorauthority.com.


Internetti lekkinud fotod näitavad aga autot iga nurga alt ning kui fotod on tõesed, on tegemist sama autoga, mis vilksatas Pariisis.

One-77 hind peaks algama 1,2 miljonist naelast ehk 23,45 miljonist kroonist ning number selle nimes tähendab, et sellise superauto omanikuks võib saada vaid 77 inimest.

Väidetavalt on Aston aga saanud juba üle 100 tellimuse ehk siis kogu partii on vaatamata krõbedale hinnale sisuliselt läbi müüdud. Seejuures ületab isegi auto broneerimistasu (200 000 naela ehk 3,9 miljonit krooni) nii mõnegi superauto koguhinna.

Autost on teada veel nii palju, et see varustatakse 7,3-liitrise V12-mootoriga, mile võimsus ületab 700 hobujõudu (522 kW) ning mis võimaldab saavutada enam kui 320-kilomeetrist tunnikiirust.

Aston Martini esindaja on öelnud Auto Expressile, et ostjatele antakse võimalus autot oma soovide kohaselt kujundada ehk siis valida nii käigukasti kui ka interjööri viimistlusdetaile. Isegi istmed tehakse täpselt autojuhi ja kõrvalistuja kehavormide järgi. Autotootja esindaja kinnitas samuti, et mudeli ideeversiooni näidatakse aasta lõpus ning viimistletud autot võib tõenäoliselt näha aasta hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles