Land Rover Discovery saab uueks aastaks uue kuue

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Discovery uuenenud välimuse silmatorkavaimad osad on kerega ühte värvi põrkerauad ees ja taga.
Discovery uuenenud välimuse silmatorkavaimad osad on kerega ühte värvi põrkerauad ees ja taga. Foto: Land Rover

Land Rover Discovery 2005. aastast toodetav kolmanda põlvkonna mudel saab uueks aastaks uue välimuse. Peamiselt on tegu pisikeste täiendustega, mis auto jõulist olemust senisest rohkem rõhutavad.


Edaspidi on Discovery kõikidel mudelitel kerega ühte värvi esi- ja tagapõrkerauad, mis on ühtlasi saanud uue kuju, ja kallimatel mudelitel ka rattakoobaste servad. Lisaks on uuendatud paljud välisdetailid, näiteks kaheosalise tagaluugi käepide on edaspidi samuti kere värvi.



Auto välimuse elavdamiseks jäävad aga esitiival asuv õhuvõtuava, uste käepidemed ja kaitsvad küljeliistud endiselt tuhmilt hõbedaseks ehk volframi värvi, nagu Land Rover seda tooni nimetab.



Discovery värvivalikusse lisandub kolm uut tooni: Santorini-must, Galway-roheline ja Bourneville’i mustjaspruun. Auto välimusele annavad viimase lihvi uued 19-tollised seitsme kodaraga veljed. Kuulsa maasturi interjööri võib edaspidi tellida mandlikarva valkjaskollasena. Ka täius­tati Bluetooth-sidesüsteemi. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles