Nissan 370Z debüteerib Los Angeleses

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nissan

Nissan avaldas hiljuti 2009. aasta 370Z Coupe, mis debüteerib sel kuul Los Angelese autonäitusel.


Uhiuue 370Z näol on tegemist Nissan Z esimese täieliku ümberkujundusega pärast 2003. aasta mudelit. Uus auto peaks plaanide kohaselt müügile tulema järgmise aasta alguses, kirjutab Motorauthority.com.

370Z on eeldatavasti veidi lühem ja saledam kui praegune mudel, mis peaks rõhutama veelgi rohkem laiendatud rattakoopaid. Uus on ka tagaluuki ümbritseva osa kujundus, mis meenutab GT-Ri disaini.

Kui praeguse 350Z puhul on kõige enam kriitikat pälvinud selle igav interjöör ja materjalide kehv kvaliteet, siis uue mudeli fotodelt on näha, et Nissan on lisanud salongikujundusse ilusamad plastdetailid ja värvivaliku võimaluse.

Suurimaks muudatuseks on aga uue Z-mudeli juures Nissani uusim 3,7-liitrine VQ37VHR V6-mootor. Tegemist on sama jõuallikaga, mida võib leida ka Infiniti G37 kupeest, mis arendab kuni 330 hobujõudu (246 kW) ja 366 Nm.

Nissan 370Z tõenäoliseks võimsuseks peetakse 350 hobujõudu (261 kW). Lisaks on võimalik, et auto saab valikuvõimalusena ka kahe siduriga käigukasti.

Nissani enda hinnangul on uuel Z-l kõik eeldused, et võistelda Porsche Caymaniga. Ka spioonifotodel on märgatud Nissan 370Z testimist kõrvuti BMW Z4m Coupe ja Porsche Cayman S-iga.

Siit saab vaadata ka ehtsa 370Z spioonifotosid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles