Audi: ikka rohkem linnamaastureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi logo
Audi logo Foto: SCANPIX

Uus Q4 on esimene uuest «sportlike linnamaasturite» sarjast, millega Audi kavatseb rahuldada ikka kasvavat nõudlust kvaliteet-linnamaasturite järele. Lähema viie aasta jooksul toob firma turule kolm sportlikku universaalsõidukit.

Seega kasvatab Audi oma linnamaasturite mudelite arvu kahekordseks. Tavapärase kerega Q3, Q5 ja Q7 saavad endale sportliku välimusega sõsarad – Q2, Q4 ja Q6 – hiljemalt 2016. aastaks, vahendab Whatcar.ee

«Linnamaasturite ja krossoverite nõudlus on ikka tõusvas faasis ning jääb selliseks veel mitme lähema aasta jooksul. Tahame kindlad olla, et suudame seda nõudlust igakülgselt rahuldada«, ütles üks Audi mitteametlik esindaja.

Q2 hakkab olema Audi väikseim linnamaastur. Ta kasutab A1 platvormi ning on sihitud konkureerima Mini Countrymaniga. Auto hinnad algavad tõenäoliselt 20 000 eurost. Ka jõuallikad pärinevad A1-luukpäralt.

Mõõtudelt jääb Q2 pisut väiksemaks kui Q3 ja selle sõsarmudel Volkswagen Tiguan ning sarnaneb pigem Nissan Juke-iga – ja Audi disainerid tunnistavad, et jaapanlane oli neil Q2 loomisel omajagu eeskujuks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles